Adviseur Sandra Roording

Sandra Roording, adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen bij werkgeversvereniging AWVN

Na mijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit van Nijmegen met specialisatie Strategisch HRM, ben ik gestart als consultant werving & selectie bij een uitzendonderneming om mijn eerste werkervaring in het brede HR-vak op te doen. Na een kleine twee jaar veel te hebben geleerd ben ik gestart bij AWVN. Ik werk inmiddels al weer sinds 2010 bij AWVN als adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. In mijn dagelijkse werk adviseer ik diverse werkgevers in HR-gerelateerde thema’s, waaronder arbeidsvoorwaarden en duurzame inzetbaarheid. Sinds 2019 adviseer ik de BPW onder andere in cao-processen. Klantgericht met een praktische hands-on mentaliteit kenmerkt mij in mijn werk. BPW wil ook graag klantgericht zijn voor haar leden. Dat is een van de redenen waarom we de Helpdesk van BPW met mijn komst hebben ondergebracht bij de werkgeverslijn van AWVN. Op deze manier kunnen we als AWVN de leden van BPW optimaal bedienen in allerlei vragen die zij hebben in bijvoorbeeld het toepassen van de cao.

Ik vind het persoonlijk ook erg leuk betrokken te zijn bij de veterinaire sector. Al jaren ben ik een dierenliefhebber en bijvoorbeeld in het bezit van een hond (inmiddels een Rhodesian Ridgeback). Ik kom dus ook regelmatig in diverse praktijken en ervaar als consument het belang van de kwaliteit van de dienstverlening die de leden van BPW willen leveren en hoe belangrijk het daarbij ook is gemotiveerd met elkaar aan de slag te zijn en te blijven.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten. Van spinning tot bootcamp en van hardlopen tot fitness. En met mijn hond zijn we sinds kort ook gestart met hardlooptraining, want hoe leuk is het beide hobby’s te kunnen combineren.