Stefanie van Pelt

Ik ben Stefanie van pelt, 49 jaar oud, geboren in Arnhem en momenteel met man, 2 honden eb een pony woonachtig in het dorpje Nijkerkerveen. Naast mijn werk bij IVC Evidensia geef ik nog een aantal uur per week zwemles aan kinderen met een beperking.

Ik ben afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Hogere Hotelschool Den Haag en jarenlang in commerciele en HR managementfuncties gewerkt.

Ik werk momenteel als HR directeur binnen IVC Evidensia maak vanuit ons lidmaatschap van het BPW deel uit van het bestuur. Ik ben verantwoordelijk voor het personeelsbeleid voor meer dan 3500 collega’s in 3 landen, Nederland, Belgie en Polen en maak me binnen IVC Evidensia hard voor steeds betere en gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers.

Eigen regie en keuzemogelijkheden zowel in arbeidsvoorwaarden, maar ook in verlofmogelijkheden gecombineerd met ontwikkelkansen zijn de thema’s waar ik graag aan werk.

Mijn doel binnen het bestuur van het BPW is het zoeken naar een goede samenwerking met de vakbonden om te komen tot een nog gelijkwaardigere invulling van de voorwaarden voor alle medewerkers die binnen de vestigingen werkzaam zijn. Ook zal ik me zeker inzetten op specifieke thema’s als werkgeversvertegenwoordiging onze stem bij de politiek beter kenbaar te maken om hierin de veterinaire sector nog beter vertegenwoordigd te krijgen.